Hormonforstyrret

Jeg troede egentlig, at jeg efterhånden var på den anden side af de værste overgangsaldersymptomer. Det er nogen tid siden jeg har mærket noget til hedeturene og menstruation har jeg ikke haft i snart to år… indtil i går 😕

Hvad sker der lige for det?

Jeg havde læst mig til, at når man ikke har haft menstruation i et år så var det slut med det pjat!

Men hellere menstruation end hedeture.

Hvis jeg må vælge (:

8 Comments

 • Deborah

  Jeg giver de andre ret -skal nok lige tjekkes.

  Det med blødning, er jeg da heldigvis ovre, uden livmoder. Til gengæld ved jeg, at jeg har taget min del af smerter, ubehag og blødning, den tid, jeg havde.

  Håber for jer, I snart slipper helt.

 • Helle K.

  Jeg har læst, at hvis man bløder efter blødningen har været væk i et år, så skal man gå til læge … ikke for at skræmme dig, men for at du skal være på den sikre side – afsted med dig 🙂

  Jeg ville ønske, at jeg kunne komme over mens. ikke fordi det er voldsomt generende, men det er irriterende, at det skifter mellem som regel 2 måneder i mellem, nogle gange 3 måneder og andre gange 1 måned, jeg kan bedst lide, når der er styr på tingene :)Hedeturene var værst for mig for 4 år siden, jeg har haft enkelte denne sommer, men nu føler jeg mig efterhånden klar til, at være “på den anden side”.

  • Mette

   Jeg troede også det var ovre for længst men kroppen vile det anderledes. Jeg læste også at man skulle henvende sig til lægen så det har jeg selvfølgelig gjort.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *