Så er vi igang…

Mandag var præcis så sej at komme igennem som den slags er, når den ligger lige efter en ferie. Søvnen ville ikke rigtigt indfinde sig søndag aften og jeg bilder mig ind, at jeg har ligget og rodet rundt hele natten – manglende søvn har selvfølgelig ikke gjort dagen nemmere at komme gennem.

Klokken er ikke engang 20 og jeg sidder allerede og gaber.

Skal vi ikke bare sige, at man godt må gå tidligt i seng på den første dag efter ferien..?

Men først dagens ørehænger…

4 Comments

 • Birgitte Bonde

  Det er altid hårdt at komme igang efter ferie – og den første uge er man langsom, men det er også okay :-)Hverdagen er nu egentlig ganske god og den kommer hurtigt tilbage 🙂

   • Mette

    Jeg slettede den ene 🙂

    Hverdagen er ok – under normale omstændigheder – men jeg er vendt tilbage til en skod uge som leder hen til på tirsdag for 120 kolleger mister deres arbejde. Om jeg selv er i farezonen aner jeg ikke… men det bliver ikke hverdag før vi er på den anden side.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *