Hot Spot hjælp

HotSpotFoamerSidste år havde Lillebror Hot Spot på den ene kind.

Jeg troede først, at det var en af Ninjaens hjørnetænder, der havde ramt ham… og det var måske også der det begyndte, men i løbet af kort tid udviklede det sig til et stort sår, som både væskede og lugtede.

Dyrlægen blev konsulteret, Lillebror barberet og udstyret med salve, penicillin og blå badering.

Og det lykkedes at slippe af med det.

Os med dyr ved godt hvad det koster at træde ind af døren hos dyrlægen… jeg kan se, at jeg ved denne lejlighed blev 1400 kroner fattigere.

Jeg er på ingen måde fortaler for ikke at konsultere dyrlægen. Slet ikke. Jeg besøger ham hellere en gang for meget end en gang for lidt – men hvis jeg skulle opleve denne hudbetændelse igen vil jeg nu alligevel ikke tøve med først at prøve denne nye Hot Spot foam inden jeg smider yderligere 1400 i hans lomme.

Det kan bla. købes hos min lokale Dyrehandler og i hans webshop.

 

(indlægget er ikke sponsoreret… men skrevet fordi Hot Spot har været meget omtalt på FB denne sommer)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *