Hotspot og andre uheld

Jeg troede Ninjaen i leg havde ramt Lillebror med en hjørnetand på kinden… og det har hun måske også, men i dag kunne dyrlægen konstatere, at det lille sår så havde udviklet sig til ‘hotpspot‘. Han undrede sig over, at jeg aldrig havde stiftet bekendtskab med det før, for det er ret almindeligt hos mange hunde.

Nåmen… nu er lillebror så med næsten nybarberet kind (han var ikke meget for det, så det er pletbarberet) og på penicillin og salve.

Og jeg blev 1400 kr. fattigere ):

I mit næste liv vil jeg være dyrlæge. Eller gift med en.

Jeg ville gerne have vist billeder af det sårede dyr – men min kortlæser er også gået i stykker, så jeg kan ikke få billederne ud af kameraet :-/

Jeg er vist igen ramt af uheld… på vejen til dyrlægen blev jeg squ også stoppet i en politirazzia. På Engvej – af alle steder!

På positiv siden: sød betjent som med et dejligt smil ønskede mig god dag efter at have set mit kørekort og beundret Poloens blomster (:

16 Comments

 • Linda

  Hot spot – du har helt ret Mette – det er et “sommer problem” – begge vores hunde har også bade flere gange om dagen og måske ikke rigtig nået at blive hel tørre og så vokser bakterierne på huden til de nævnte hot spots – god ide med badering – men hvis du overholder behandlingen går det lyn børge hurtigt, og så har du en glad hund igen 🙂

  • Mette

   Jeg synes allerede det var bedre til morgen. Det væskede overhovedet ikke mere så jeg tænker, at han snart er pæn igen 🙂

  • Mette

   Det bli’r den. Jeg har bestilt ‘Tapas for two’ take-away i kantinen, så jeg skal bare proppe vinen op, læne mig tilbage og nyde fredag aften i godt selskab 🙂

 • Linda

  Hot Spots er det nye sort hos hunde!! Begge vores er også ramt af det – og smuk barberet på maven 🙁 Heldigvis har vi kun 300 kr. i selvrisiko på vores forsikring!
  Stakkels Ninja – men kan berolige dig med, at det går over efter et par dage på piller og salve – selvom vores hunde eeeeeelsker smagen af salve 🙂

  Sender dig lige en hel spand fuld held og lykke og håber at det snart vender 🙂

  • Mette

   Tak Linda det er meget tiltrængt 🙂

   Det trøster mig at du siger det er nemt at behandle. Min ex. havde også problemet med sin hund, men her var det noget, der stod på meget meget længe (jeg har ham så mistænkt for ikke at behandle det efter foreskrifterne, men det er en helt anden sag).

   Jeg har læst mig til at Hotspots særligt rammer om sommeren og specielt på hunde, der bader og altså har fugtig pels… og da vi bor ved stranden er vi nok særligt udsatte.

   Iflg. dyrlægen klør det ad pommeren til, så han fik noget kløestillende, så han ikke river op i såret, men jeg har nu altså også forsynet ham med ‘badering’ om halsen så han ikke klør i det, når jeg ikke er hjemme. Hellere det end det ikke heler ordentligt.

  • Mette

   Jo, jeg har kablet – men har engang raget kameraet med stikket monteret på gulvet og det ødelagde desværre mini USB-stikket i kameraet 🙁

  • Mette

   De er skam sygeforsikret begge to… men der er en 1000 kroners selvrisiko på og så dækker de i øvrigt heller ikke den medicin vi får med hjem – og med 60 kg. hund, så er det en meget stor del af regningen når penicillin doseres efter vægt.

   Jeg lod mig fortælle, at et forsikringselskab tilbød en medicin tillægsforsikring – men her er præmien langt over dobbelt så dyr, så det kan vist ikke svare skifte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *