Den kloge og den mindre kloge

IMG_4729

Hun er klog den gamle… hvorfor løbe efter noget man godt ved, at man ikke har en chance for at nå først? Hun afventer, at bold/pind/fyrtårn lander før hun sætter i løb. Lillebror derimod, han tonser bare afsted… ofte forgæves og i den helt forkerte retning.

Måske bliver også han klogere med alderen. Måske!

IMG_4736

Der har ikke været én dag i sommer, hvor vi ikke har været ved stranden.

Sidste sommer havde Lillebror hotspot og jeg ved at risikoen for en gentagelse øges ved badning, men fornøjelsen ved at gå herude opvejer den risiko mange gange. Jeg holder selvfølgelig øje med hans hud og indtil videre er vi sluppet fri. De er begge fedtet i pelsen af saltvandet, men citronsæben bliver ikke fundet frem før badesæsonener ovre.

Min badesæson er måske allerede ovre. I dag var der gråt og småkøligt og det fristede bestemt ikke til at smide kludene og hoppe i vandet.

IMG_4476a

4 Comments

 • Pia

  Tak for Info om hotspot, har aldrig hørt om det før nu… Har selv to banditter der bader hver dag ved vandet. Både de og jeg nyder det rigtig meget… Jeg vil være ekstra opmærksom! Tak for dejlige billeder af jeres strandture -og god ferie

  • Mette

   Jeg kendte det ikke selv før Lillebror sidste år fik et. Til min dyrlæges store overraskelse. Det er nemlig meget almindeligt og da jeg havde haft hunde i 30 år undrede det ham, at vi aldrig havde været ramt.

   Jeg tror, det udviklede sig omkring et sår på kinden som var forårsaget af ‘hak’ Arabella havde givet ham.

   Det startede småt, vådt og ildelugtende men udviklede sig lynhurtigt til at være stort og grimt. Det er heldigvis nemt at behandle men ‘næste gang’ sørger jeg for at komme hurtigere i behandling.

 • Susanne

  Her kom solen igen ved middagstid, men jeg må indrømme at jeg har stor nydt en dag uden den voldsomme hede, i solen var det lummert nok, men inde og i skyggen, dejlig tilpas. Og håber på en rolig nattesøvn for engang skyld 🙂

  Jaja jeg ved godt du har ferie 🙂 men jeg skriver det alligevel 😉
  Tror også hundene har nydt de lavere temperaturer.

  • Mette

   Her endte det også tørt og med sol på.

   Det er ikke bare hundene der har nydt de lavere temperaturer, jeg har også. Jeg er ikke god til varmen og er fint tilfreds med at holde ferie uden hedebølge 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *