Bidt af en hund, sparket af en hest og stukket af en læge

Offer møder gerningshund
Offer møder gerningshund (:

Eftermiddagen har været tilbragt på et tæppe i skyggen under æbletræet. Ninjaen ved siden af mig og Lillebror i skyggen under havebordet.

Her er varmt. Meget. Og stille. Meget. Den ene nabofamilie er ude med campingvognen og til den anden side står huset fortsat til salg, så det eneste, der forstyrrer roen og viser tegn på liv er de kørende biler på Aalborgvej.

Jeg føler mig lidt vingeskudt. Havde glemt, at sådan en stivkrampevaccination føles som at være blevet sparket af en hest. Skulderen er øm og armen er ikke brugbar over albuehøjde.

Føler mig også fortsat lidt tåbelig… godt nok lavede den hjørnetand et pænt hul i min finger… men at styrte af sted en fredag aften til vagtlægen, blive vaccineret, limet og have penicillin føles en anelse overdrevet.

Tourrytterne kører enkeltstart og så snart de er i mål pakker jeg Poloen og kører til stranden. Vingeskudt eller ej… bade det skal vi dæleme!

4 Comments

 • Rikke

  Det var nu fornuftigt at du fik den sprøjte, også selvom den driller armen i nogle dage. Og penicillin er lige så fornuftigt, hellere forebygge end helbrede lige på det her punkt, for de der dyre-“bid” kan være ret drilagtige. Det er ikke længe siden jeg havde en kunde i skranken der havde lavet samme “nummer” som dig og Lillebror. Ham her havde bare sat plaster på og tænkt at det nok ikke gjorde noget. Men 3 dage efter var hans hånd og underarm i dobbelt størrelse, og han skulle i behandling for blodforgiftning. Såååå, jeg mener nu ikke det var for meget 🙂
  God bedring i skyggen, og håber da I kom ud og bade 🙂

  • Mette

   Det tror jeg på. Lægen sagde næsten det samme. Det eneste der kunne ha’ været værre var hvis det havde været et kattebid. De er åbenbart slemmere til at blive inficeret.

   Vi bader hver eneste dag i øjeblikket og nyder det allesammen 🙂

 • Mette L

  Øv, det er ikke lige det, man har brug for oven i varmen. Godt det bare var et uheld, så ingen følelser er såret nogen steder 🙂

  • Mette

   Det var helt min egen skyld så no hard feelings (:
   Jeg rev fingeren på hans hjørnetand, så det er ikke i nærheden af at være et bid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *