Uge 9 kort

 1. Min lidt lemfældige omgang med mine nøgler resulterede i, at jeg mistede min husnøgle til hundetræningen i onsdags. Vi stod foran huset i den bidende kulde og kunne ikke komme ind. Heldigvis har min niece en nøgle og den var hurtigt hentet. Nu har jeg fået lavet et par stykker ekstra, så mine redningsmuligheder er øget.
 2. Træningen forgik indendørs pga. kulden. Bl.a. skulle vi træne dæk øvelsen. Fra sit og ned i dæk. Bob misforstod konceptet for når forkroppen gik ned, gik bagkroppen op. Det kræver vist lidt øvelse.
 3. Lige om lidt er det 4 uger siden Bob færdiggjorde Giardia behandlingen. I næste uge står det på tre dages opsamling af afføringsprøver og dyrlægebesøg. Han har det godt, så jeg forventer/håber prøven er negativ.
 4. Nu ved jeg, hvem det er, du ligner… Ghita Nørby!“. Det er ikke første gang jeg har hørt det, så måske er der noget om snakken.
 5. Jeg læser Leonora Christine Skov’s “Den, der lever stille” og allerede kort inde i historien er jeg grebet og berørt. Fortsætter den i samme fine spor vil jeg ikke være bange for varmt at anbefale den.

9 Comments

 • Karin

  Har overvejet længe at anskaffe mig bogen af Leonora Christine Skov’s “Den, der lever stille” . Har hørt og læst så meget godt om denne bog. Måske bliver det min marts købe bog.
  Krydser fingre for prøverne er negative, så Bob D kan frigives som helbredt.
  God søndag til dig.

 • Anette

  Lyder som om du har det lige som min gamle billedkunst lærer med nøgler.

  Syntes jeg kender det forhold til dæk øvelser, og tricket med sid og før hånd ned med guf virkede ikke her, resultat enten legebuk som du nævner eller han blev siddende og bøjede bar hovedet ned. God arbejds lyst.

   • Anette

    Han er stadig ikke super (tror han kan lide overblik) men ja træning, og ros…. og så måtte jeg gå en anden vej en hånden med godbid… ente med at rose ham får pænt dæk når han selv havde lagt sig.
    det var også som om den øvelse blev nemmere jo mere voksen han blev.
    Zorro reagere også mere på hånden end ord i mange sammenhæng, vi har et minitegnsprog.
    måske skal han bare have tid, det lille hoved kan måske ikke lære at mestre alt på en gang.
    held og lykke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *