Når enden ikke er go’

Fredagen startede perfekt med tidligt fri, Tour de France og dejlig strandtur med hundene… men endte langt fra som jeg havde forestillet mig.

240714page

Vi legede på stranden hundene og jeg, og da jeg ville fravriste Lillebror en pind kom jeg til at rive mig på hans ene hjørnetand. Den var overraskede skarp og jeg fik en flænge på 1 cm yderst på pegefingeren.

Min sidste stivkrampevaccination var forlængst forældet og der var ingen vej uden om et vagtlæge besøg. Desværre. Hvis man har været der – og hvem har ikke det – ved man, at det er en uendelig venten. Først på at komme gennem på telefonen og dernæst i venteværelset.

Jeg var så heldig at få valget mellem at køre til Aalborg, hvor der op opkaldstidspunktet sad 38 i venteværelset og Frederikshavn med kun 5 på ventelisten. Køreturen til Frederikshavn er næsten den dobbelte – men hellere sidde i bilen end i et venteværelse.

Der var to før mig i køen og 40 minutter efter ankomst var jeg på vej retur igen… 2½ time fra jeg kørte hjemmefra og til jeg var hjemme igen. Det er vist okay for et vagtlægebesøg.

Stivkrampevaccination, penicillin og en lille limklat… ikke akkurat det indhold jeg havde troet min fredag aften skulle have 😕

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *