Se St. Ives og dø. Eller noget.

Jeg endte hjemme under dynen efter kun et par timer på job i dag. Mine rindende øjne tåler ikke dagens lys, så jeg har lukket alle persienner og ligger i den mørke stue, sover lidt, glor tv, sludre i telefon med AK, drikker lidt kaffe, klapper en hund… og ikke ret meget andet.

Mit tv kiggeri førte mig forbi et program på TV2: “Byg et liv på landet”… afsnittet jeg faldt i handlede om et London par, som havde købt et B&B i St. Ives.

ivespage

Jeg blev dybt fascineret af stedet og hvis jeg – lige nu – kunne bestemme et sted, jeg gerne ville rejse hen, ville valget faldt på det her sted.

Det er noget af det mest charmerende jeg længe har set og her ligger de fineste B&B’s.

6 Comments

 • Inger Bonde

  Læs Kate Mortons bøger – især: Den glemte have
  De handler om området, og jeg var så tæt på at rejse derover for at opleve dette smukke sted i England.
  Det bliver en eller anden gang og det bliver på et B&B

 • Trine

  Jeg elsker den serie og optager afsnittene så jeg kan se dem når børnene er lagt. Ligesom dig følte jeg også bare en udlængsel da jeg så afsnittet igår og besluttede med mig selv at St. Ives var et af stederne jeg bare måtte opleve en dag :0)

 • Deborah

  Jeg har godt set udsendelsen, og synes ligesom dig, at der så skønt ud. Hvordan skal vi få tid og ikke mindst penge til alle de dejlige steder 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *