To-do

to-doDer er vinget af ved alle punkter på søndagens to-do liste…

Jeg tænker, at en mere overordnet 2014 to-do liste også ville være et godt værktøj for en som mig, som er håbløs ud i planlægning… så håbløs at jeg end ikke er i stand til at lægge en madplan for en uge af gangen (hvis ikke lige det havde været for kantinens take-away) og panikker, når chefen meddeler, at sommerferien skal være fastlagt i februar. Februar!?! Prøv lige med maj eller juni, så kan jeg måske være med :-/

Nåmen en to-do liste for resten af 2014 kunne f.eks. indeholde

 1. male stue, køkken og gang
 2. spare lidt penge op, så jeg kunne komme på bare en lille bitte ferie
 3. få styr på ‘roderummet’ OG skuret
 4. det-må-være-nok-til-resten-af-året
 5. jeg-skal-jo-også-kunne-gennemføre-det

 

4 Comments

 • Wim

  Må jeg foreslå at du også skriver noget på den liste, som ikke er en opgave? Et eller andet du har lyst til at gøre, bare for dig? Det behøver ikke være stort eller dyrt – men måske en af de der ting, som man altid lige glemmer at tage sig tid til?

  I øvrigt – dejlig blog – hvis jeg var en stor rød hund, så ville jeg godt bo hos dig 🙂

  • Mette

   Jeg tænker, at punkt 2 er bare for mig.. og ellers er jeg jo så privilegeret, at have min fulde frihed til at gøre præcis som jeg lyster 🙂

 • Susanne

  Smiler bare 🙂 ja man skal ikke slå mere dej op, end man kan bage.
  Her skal vi male udestuen indvendigt, for den trænger gevaldigt.

  P.S. jeg er vild med “dit” skilt om piger og tatoveringer!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.