Det blæser en vældig vind fra øst

Klokken 10 i formiddag begyndte sneen at vælte ned over Nordjylland. En times tid senere blev jeg enig med mig selv om at køre hjem og klare resten af arbejdsdagen fra hjemmekontoret.

snastorm2

Det var grimt at køre. Verden stod i ét og flere gange på turen kunne jeg faktisk ikke se Falck bilen, som kørte foran mig. Jeg priser mig lykkelig for mine 5 stjernede vinterdæk, som holder den bette blå stabilt på vejen.

Den kraftige østenvind er helt usvækket herude ved kysten. Sneen fyger rundt og lægger sig på ganske kort tid i store driver. Ikke bare på vejene, men også i min carport. Da arbejdsdagen var slut, måtte jeg grave mig ud til vejen for at få Poloen ud, så jeg kunne komme ud med hundene og på indkøb.

Jeg tænker, at der må en ekstra tidlig start til i morgen, hvis også jeg skal ud med sneskovlen…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.