Jeg kan modstå alt… undtagen fristelser

Det er sikkert ikke nogen hemmelighed, at jeg holder meget af at fotografere.

Efterbehandlingen af billederne er for mig en lige så stor passion og der ryger ingen billeder ud i cyberspace uden de har været gennem Lightroom og måske også Photoshop. Nogen gange er det bitte små justeringer andre gange mere gennemgribende ting der skal til for at et foto løfter sig ud over det ordinære.

IMG_8765
Her hjælper hverken Lightroom eller Photoshop

Lightroom og Photoshop har jeg tidligere haft adgang til gennem mit job, men efter jeg har lagt designopgaverne bag mig, er jeg blevet hægtet af. Det er pænt dyr software og jeg har derfor måttet nøjes med lidt ældre versioner.

Altså indtil i går hvor jeg fik et tilbud på de to gennem Adobe Creative Cloud.

Adobe udgiver ikke længere boksprodukter med oldschool licenser. I stedet abbonnerer man på deres software.

Skide smart hvis du spørger mig… i hvert fald for Adobe!

Man betaler et månedlig gebyr og har så altid adgang til opdateringer og nye versioner.

Det er normalt ret dyrt (set med min pengepung) men i går fik jeg så et års abonnement, der var til at betale.

Og så skal der ‘dimses’… vi ses på den anden side (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.