Let love be love

Jeg skal tilbage i arkivet for at finde billeder, der minder lidt om hvid jul, så dagens billede er ikke udtryk for at der er kommet sne i Hals.

Endnu.

Nordjylland er så et af de få steder, hvor der fortsat er håb om et hvidt drys til juleaften.

Dét gider vi godt.

Indendøre er det hyggeligt og varmt. Ikke vildt meget julepynt, men præcis tilpas til mig.

Jeg er i fuld gang med forberedelserne til julefrokosten og det fortsætter de næste par dage også. I morgen skal alle varer være i hus. Ikke fordi forretningerne i Hals har lukket, men fordi jeg er uden bil de næste mange dage. En af mine venner skal på job alle dage og det må være julegaven til ham: at kunne køre til og fra Skørping uden afhængighed af DSB.

Og så er det vist på tide at piske en julestemning op…

Sammen med Driving home for Christmas er Remees Let love be love mine absolutte julefavoritter – den får lige for fuld hammer og med tilsvarende høj sang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *