Bob D is in da house

Den lille Bob D tog køreturen til Nordjylland med ophøjet ro.

En lille tissetur ved Randers og så har han ellers stort set sovet det meste af siden.

Nu sover han på Nannas mave – træt efter at have spist, inspiceret huset og skidt på gulvet.

Han er en rigtig fin lille fyr og lever iflg. opdrætter helt op til sit stambogsnavn ‘Ferdinand’.

Havde jeg set ham som 8 uger gammel tror jeg nu han havde fået navnet Yoda 🙂

10 Comments

 • Karin

  Hvor er han bare dejlig. Han får bare det bedste hjem.

  Nu ved jeg hvorfor jeg nyder godt af andres hunde, katte etc. og ikke selv vil have. Det er ikke kun grundet afhængigheden, hvis jeg nu vil ud at rejse etc. Det er lige så meget hverdagen med de små uheld etc.
  Det kunne ellers være så hyggeligt at have en at følges med på traveturene ♥

  • Mette

   De små uheld er heldigvis kun forbigåene. Lige nu er det ikke kun et spørgsmål om at han ikke ved, hvor det foregår, men også at en så lille hvalp simpelthen ikke kan holde sig ret længe af gangen. Mine gulve er nemme at gøre rene og jeg har købt noget, der fjerne alt lugt.

   Jeg har Poden, hendes kæreste og Jack som nemt kan passe ham, hvis jeg skal noget. Det samme gælder omvendt, at jeg kan have Jack når de skal noget. På den måde er mit valg af en mindre race også en fordel.

 • Deborah

  Jeg synes, han er SÅ sød. Du kan vel have et standpunkt, til du tager et nyt. Yoda passer da meget bedre…. Hvorfor iøvrigt Bob D? Sød er han ihvertfald.

  • Mette

   Lige i dette tilfælde er jeg blevet nedstemt uanset hvilke andre forslag jeg er kommet med. Desuden har han heddet Bob hele tiden, så det bliver han ved med. Selvom han ligner Yoda 🙂

    • Mette

     Jo jo, det er min hund, men han er jo også et familiemedlem. Jeg er stor fan af Bob Dylan og en nat drømte jeg, at jeg havde en hund, der hed Bob D … det tog jeg som et tegn 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *