Overvejelser

Det første indlæg på den her blog er skrevet den 14. maj 2008. Siden er det blevet til 3.969 indlæg, som er kommenteret 16.086 gange. Det er dæleme mange. Synes jeg . Mit liv er i virkeligheden ganske uinteressant – for andre end mig selv – og jeg kan have svært ved at forstå, at mellem 300 og 500 gider kigge ind hver eneste dag. Men det gør de. Det kan jeg se på statistikken.

Livet på bloggen afspejler ikke helt virkeligheden… for dét livet i virkeligheden handler om, er jo både personligt og meget privat og det deler jeg ikke. Hverken her. Eller der.

IMG_8974

Overvejelser om fremtiden er i spil. Ikke min fremtid, men bloggens.

Tiden og – ikke mindst – lysten mangler og har egentlig gjort det længe uden jeg dog er kommet til nogen beslutning endnu.

Måske trænger jeg blot til en lille pause.

Måske.

25 Comments

 • Gitte

  Nej – den går ikke – vi er jo blevet en del af dit liv uden du aner det 😉 og jeg elsker dine dejlige fotos og skæve humor!

 • Helle K.

  Jeg synes, at du skal gøre, som du selv vil – men jeg vil savne dig og dine hunde 🙂
  Jeg er selv blevet træt af at “skulle” skrive om alt og ingenting hver eneste dag, så nu skriver jeg, når jeg har lyst – det fungerer ok, men jeg har selvfølgelig ikke så mange besøgende som før, det er nu lige meget, for jeg har aldrig skrevet for at få mange følgere/besøgende.
  Jeg læser heller ikke fast hver dag rundt omkring – det er blevet sådan af og til, når det passer ind i mit liv – og jeg tror ikke, at jeg går glip af noget.

  • Mette

   Jeg skriver også mest for min egen skyld og det er blevet så stor en del af mig, at jeg slet ikke tror, at jeg kan holde op.

   Jeg havde på et tidspunkt givet mig selv den opgave at tage og uploade et foto hver dag i et år… det lykkedes og gav abstinenser da året var omme. Jeg er bange for at en lukning af bloggen vil få langt sværere abstinenser 🙂

 • Linda

  Åhhh Mette hvor vil jeg savne dig og bloggen og billederne af hundene – jeg er en af dem der kigger forbi næsten dagligt… men jeg forstår sagtens dine tanker – og hvis lysten og behovet ikke rigtig er til stede – så er det nok en god idé med en pause…
  Linda

  • Mette

   Vi må se hvad der sker… måske hjælper det når lyset og dermed lysten til fotograferingen kommer igen 🙂

 • Birgitte Bonde

  Kære Mette
  Jeg forstår dig rigtig godt. Men hvor vil jeg komme til at savne dine fantastiske billeder og dine altid skønne kommentarer og anekdoter, som tit sætter tingene i perspektiv for mig også. Jeg kan huske, at du engang skrev til mig, at du bruger bloggen som en dagbog for dig selv – så jeg føler mig bare rigtig priviligeret over, at jeg har haft muligheden for også at følge med i den. Du har et nærvær og ligefremhed i din måde at skrive på og det tiltaler mig rigtig meget. Men gør det, der er bedst og det rigtige for dig. Jeg har selv overvejet, at trække mig lidt fra FB, IG, og slukke pc, tv, iPad, iPhone, noget oftere og så være i nuet i den virkelige verden i stedet. Men kan jeg! Det er nu rart at følge med 🙂
  Kærlig hilsen
  Birgitte

  • Mette

   Jeg har det lidt lige sådan… at man skal nyde det virkelige liv.

   Men det er jo faktisk også sådan, at jeg har lært rigtig mange dejlige mennesker at kende af denne vej og også genoptaget mange gamle bekendtskaber – så helt skidt er de socialemedier heller ikke 🙂

 • Anette B

  Kære Mette

  Jeg tilslutter mig helt og aldeles det, den anden Mette fra Frankrig skriver 😀

  Jeg holder også meget af at læse dine vinkler på tingene, og synes om, at der til tider kan være kant på tilværelsen… jeg synes du har en god evne til at skille dit private liv og dit blog-liv godt ad 😀

  Jeg læser ikke med hver dag – men i perioder, skal jeg lige forbi, og læse med – men det ved jeg du ved 😀 😀

  Jeg nyder dine fantastiske billeder, og viser dem ofte til kollegaer, hvis et samtale emne giver anledning til det – så siger jeg: “Prøv lige at se dette her…” – og finder vi ind på din blog – det har så også bidraget til flere trofaste fans 😀

  …og så er du ekstrem velskrivende 😀

  Knus fra mig

 • Mette

  Hej mette – en lille hilsen fra en anden mette 😉 jeg læser med fra frankrig faldt over din blog for lang tid siden – over et år siden tror jeg – og har fulgt trofast med lige siden… Håber også det er en pause men det er dig der bestemmer – !
  det der får mig til at læse med er nok at du virker sej og tør råbe op når det brænder og fordi du tager fantastiske billeder og hører dejlig musik og filosoferer om ting jeg kan relatere til på mange mange fronter og på forunderligvis får en til føle at man virkelig får lyst til at komme ud og se sig om i naturen og fordi du har stil og en sød datter og nok også netop fordi virkeligheden ikke er perfekt og du tør også at vise din sårbarhed og fordi du har et talent for at gribe mig og knibe mig i armen så jeg husker at mærke efter hvordan jeg har det og passe på mig selv i en verden og hverdag med 200 km i timen 😉 … Hov det blev en lang roman ! Alt det bedste – Hilsener fra Mette

 • Catarina

  Jeg håber virkelig at du ikke vil forlade blogverdenen, men måske bare holder små pauser – for jeg kommer da i den grad til at savne at følge med i det liv du deler her på siden og alle dine fantastiske billeder -for du kan altså bare noget med dit kamera 🙂

  • Mette

   Tak for de søde ord 🙂

   Stoppe helt gør jeg nok ikke.

   Der sidder jo også en knægt nede i Esbjerg og holder øje med, at jeg behandler Lillebror ordentligt – og ham skylder jeg at bringe billeder og fortællinger af hundelivet med jævne mellemrum 🙂

 • Anna Marie

  Jeg har det somme tider på samme måde. Hvorfor dog fortsætte med the bloody blog. Jeg kan også konstatere af statistikken, at jeg har temmelig mange besøgende dog ikke mange kommentarer, selvom dette måske kunne virke inspirerende. Men så alligevel – blogskriveriet giver jo alligevel en slags struktur på hverdagen og man har jo selv en slags historisk oversigt over sit liv, og så er der flere blandt familie og venner, som priser den ganske ufortjent.
  Med hensyn til din blog, så følger jeg den regelmæssigt. Jeg nyder dine hundefotos og sætter pris på beretningerne fra dit liv i det nordjyske. Så hold ud!

  • Mette

   Jeg har det på samme måde… jeg bruger den som et opslagsværk, en dagbog at bladre tilbage i.

   Nogen gange genlæser jeg også passager og glæder mig over ting jeg har lagt bag mig eller kommer til at smile over ting der har gjort mig glad.

 • Christina

  Mette, hvor ville jeg savne dig hvis du stoppede med bloggen! Du minder mig om en del af et liv i Nordjylland, som jeg lagde bag mig for nu mere end 20 år siden. Jeg krydser fingre for at du genfinder gejsten. Kh Christina

  • Mette

   Jeg tror ikke jeg lukker men måske bliver indlæggene lidt mere sporadiske. Måske.

   Jeg har haft de her perioder før og de fleste gange har de blot varet ganske kort 🙂

 • Heidi

  Sådan er det med bloggen. også min. Tiden og lysten skal være der…

  For mig har det været nødvendigt at trække stikket mere eller mindre ud efter et hektisk år..

  Problemet for mig er bare at den ligger i baghovedet alligevel selvom man ikke skriver derinde.. Det er svært at gemme den helt væk.

  Og jeg skal ærligt indrømme jeg ville savne dig og din blog hvis du forsvandt. Det er så rart lige at kigge lidt lækre hundebilleder eller få et godt grin:-) i ny og næ.

  • Mette

   Man/du kan jo altid vende tilbage når det hektiske er ovre 🙂

   Og hvor skal jeg gøre af mine billeder uden en blog… dilemma dilemma!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.