Ikke et ord om hunde..!

Det er meget moderne at have sådan en weblog, hvor man kan ytre sig om alt og ingenting, samt pille lidt i sin egne navle. Jeg er sprunget med på bølgen, ikke mindst fordi jeg har haft meget fornøjelse af at føre “dagbog” på vovhund.dk – den vil fortsat bestå, men nok i højere grad komme til at handle om hundene, og her kan/vil jeg så skrive om alt det andet, jeg absolut må have en mening om! Det kan være, det bliver hamrende ligegyldigt, men det kunne også være, at der indimellem kom et enkelt guldkorn. En ting er helt sikkert; der hersker fuldstændigt enevælde herinde, og jeg bestemmer suverænt både form og indhold!

Og så vil jeg altså lige have lov at prale lidt… jeg er nemlig ret stolt af helt egenhændigt at have sat denne weblog op – oven i købet hostet på mit eget domæne mettebech.dk. Temaet jeg har valgt at modificere er wordpress default (billedet), tilpasset med geder og blomster efter mit eget hoved!

Jeg har godt nok lovet i overskriften, at der ikke bliver skrevet et ord om hunde, men da hunde jo er en stor del af mit liv, er det nok en påstand jeg må tage med en smule forbehold og jeg er sikker på at Arabella nok skal få sig sneget ind indimellem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *