Fyyyyy

Ser han specielt brødbetynget ud..?

IMG_8425

Nåmen det burde han!

I aftes troede han gryden med stuvet hvidkål, der var sat til afkøling på terrassen (med låg på) var til ham og før Poden og jeg opdagede fadæsen, havde han ædt det meste. Behøver jeg sige, at der lukkes hvidkålsprutter ud i dag? :-/

Han toppede ulydigheden i dag ved at tage jagten efter en flok rådyr – og kun fordi jeg skruede stemmen op på max-volumen fik jeg ham stoppet på halvvejen.

Dumme Lillebror ♥

6 Comments

 • Monica

  Hehe… Kan svagt erindre dengang Bundy åd 3 kg gulerødder…på en formiddag… Eller en dåse Longo Vital piller… Han sked orange jeg ved ikke hvor længe…

  • Mette

   He he orange hundelorte… de har kunnet ses i naturen 🙂

   Mærkeligt nok har Lillebror ikke fået dårlig mave af det… det var ellers en ordentlig portion han indtog.

 • Rikke

  Mette altså, du serverede det jo nærmest for ham 😀 Hvordan skulle han da vide, at det ikke var til ham når det nu stod der lige foran hans næse ? ;-):-D Tror jeg har et billede af Basse-dyret der er i gang med en lagkage, men han stod altså oppe på spisebordet og tog for sig af retterne. Så da var mor “skuffet”, men kunne altså ikke lade være med at grine og tage billeder 😉

  • Mette

   Jeg tænkte mig ikke om, jeg ved det godt og jeg priser mig bare lykkelig for, at han ikke fik enormt dårlig mave.

   Jeg mener at kunne huske det omtalte billede 🙂

 • Susanne

  Holder mig for munden mens jeg sprutter af grin 🙂 sorry…

  Havde to schæfere for mange år siden, der åd to lagkager der var sat op på vores repos
  ævv altså 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.