September i december

Det er på fredag firmaet går i julefrokostfestmode… jeg skal lige have øvet nogle moves inden jeg kaster mig ud i dansen med afdelingens skønne ungersvende.

Det her er ‘vores’ sang og den gør dansebenene glade (:

6 Comments

  • Mette

   Som man siger, “The show must go on” og det gør det så.

   Og en god julefrokost med dans, fri bar og sød ny konsulent i kikkerten er slet ikke så ringe 😉

 • Anna Marie

  Min lægesvoger mener jeg er naiv, fordi jeg spiser kosttilskud. Det skulle være så rigeligt med den sunde kost jeg indtager, mener han. Ikke desto mindre mener jeg at kunne konstatere, at glucosamin er gavnligt for mine led, selvom det er hulens dyrt.

  • Mette

   Jeg har prøvet glucosamin gennem længere tid uden nogen effekt. Jeg ved jo heller ikke om det er den her kostomlægning der har gjort udslaget men i hvert fald er jeg stort set smertefri i knæ og hofter i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.