Stille nu…

Vi har rygende travlt på jobbet og det trækker tænder på min energi konto.

Min makker har været syg (igen) og jeg har derfor måttet gribe de fleste af ugens flyvende bolde alene.

Det kan jeg også.

Bare ikke på den lange bane.

En stor del af de medarbejdere, der har valgt at stoppe frivilligt den 26. november har en masse spørgsmål vedr. aflevering og køb af udfaset it udstyr – og så længe der ikke er kommet en generel udmelding famler vi os frem og forsøger finde tilfredsstillende løsninger for alle.

Som ugen er skredet frem er jeg blevet mere og mere stille… og når (…) kigger bekymret på mig og hvisker stille i mit øre, “er der noget i vejen?“, er det et godt tegn på, at jeg kører på reservetanken.

IMG_1284-Edit

Ugen er omme om nogle ganske få timer.

Jeg vil ud.

Ud og se havet.

Sidde stille på en sten lænet op af en bred skulder og se Ninjaen og Lillebror fyre deres krudt af.

For pokker hvor jeg trænger!

14 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *