Ät dig frisk med riktig mat

Forstår du svensk, så er dette et rigtigt interessant indlæg i kostdebatten og (måske) forklaringen/løsningen på verdens store sundhedsproblem: fedme!

Jeg vil skynde mig at sige at jeg hverken er blevet ‘frelst’ eller fanatisk. Jeg nyder stadig en dessert når jeg er i byen, spiser fødselsdagsboller og -lagkage når der bydes og tager min datter med på pizzeria når vi skal hygge os – men til hverdag (29 ud af 31 dage) spiser jeg ikke stivelse og sukker – og jeg har det skønt.

Ikke nok med at mit taljemål er for nedadgående… jeg føler mig også meget bedre tilpas. Både fysisk og mentalt. Jeg spiser ‘rigtig mat’ som svensken siger i videoen – mad lavet af gode, enkle råvarer og holder mig langt væk fra industrielt forarbejdede produkter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *