Glæden ved god kvalitet…

prizeVinterjakken blev fundet frem til morgenens hundeluftetur og det var på ingen måde ‘for meget’.

Jeg lagde ikke mærke til temperaturen, men når man vælter ud fra dynens varme og direkte ud i morgenkøligheden er det rart med tøj, der kan holde kroppen varm.

Det er min Northface dunfrakke, der bliver støvet af for 3. sæson i træk og jeg tænker, at mine Dr. Martens støvler også kan trække en sæson mere – de skal bare have en god omgang med Kiwien.

Det var dyre sager da det blev indkøbt – i hvert fald på et enlig-mor-budget – men glæden har været og er fortsat stor, og jeg tænker, at jeg nok har sparet penge i lange løb alligevel.

Jeg vil hellere eje ét par gode støvler end 5 par billige og det samme gælder overtøjet.

6 Comments

 • Stine

  Ih hvor jeg kender følelsen! Når det kommer til friluftsudstyr går jeg ikke på kompromis, jeg elsker faktisk at bruge god tid på at undersøge markedet og finde det der fungerer bedst for mig. Det er sjældent det billigste, men til gengæld holder det i maaange år. Min vinterjakke kommer nok til at holde pause til vinter pga en voksende mave men jeg har en ældre The North Face jakke som er meget løsere jeg regner med at bruge så længe jeg kan. Men jeg håber ikke det bliver en lang vinter for jeg har ikke lyst til at skulle købe nyt, maven skulle gene forsvinde igen 😉

  • Mette

   Præcis Stine… det skal fungere, sidde godt og være varmt og vandtæt. Jeg har altid ofret ekstra på fodtøj og overtøj til både Poden og jeg… det har været langt vigtigere end resten af påklædningen 🙂

 • Inge

  Jeg har en North Face skal-jakke – det er en millenium specialudgave, så kan du selv regne ud hvor gammel den er…. Og den er stadig 100 % vandtæt :-)))

  • Mette

   Jeg købte en kjole i sommer på et marked og det er faktisk første gang jeg har været i brugt tøj… jeg er frygtelig sart i den retning. Desværre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *