De er så nemme

IMG_5773

Smut en tur forbi dyrehandleren og tag et par af de gode ben med hjem… så blive man modtaget, som var man dronningen selv.

IMG_5750

Københavns ZOO skal for øvrigt ikke tro, at de er de første med et fødselswebcam (der gør de sikkert heller ikke).

hvalpepage
Fotos fra 6. januar 2006. Hvalpene fik navnene Agnes, Ingeborg, Maude, Mads og Laurits og hedder derfor også Matadorkuldet.

Begge vores hvalpekuld er født med live transmittering via vores hjemmeside vovhund.dk. Siden havde så meget upload og så mange besøgende i de timer, at vi overskred one.coms grænse for ‘fri trafik‘… som altså viste sig ikke at være så fri endda… dagen efter første fødsel lukkede de adgangen til siden.

Den opdateres ikke længere, men indeholder så mange billeder og tekst, at jeg ikke nænner at nedlægge den. Og hvem ved om jeg pludselig kunne få lyst til at genoptage opdrættet (:

8 Comments

 • Alice M

  Haha… One.com var jo lidt sære med det fri trafik – der var også mindst en blogger der var for populær – Frk. Szabo – som blev lukket pga alm. Sidetrafik og fik besked på at købe et dyre abonnement.

  • Mette

   “Der som udgangspunkt fri trafik. Dog forudsættes en normal trafikafvikling, der ikke forstyrrer trafikken for andre kunder. Såfremt kundens trafik forstyrrer andre, har One.com ret til at lukke kundens webhotel uden varsel og/eller til at opkræve en særskilt afgift for trafikforbruget. One.com har ret til enerådigt at vurdere, om overtrædelse har fundet sted eller ej. Ved lukning af kundens webhotel refunderes eventuel resterende forudbetalt abonnement ikke.”

   Det er simpelthen verdens underligste forretningsbestemmelser… sætningen “One.com har ret til enerådigt at vurdere, om overtrædelse har fundet sted eller ej” er så mærkelig.

   Jeg har kun haft ganske få problemer i alle de år jeg er blevet hostet her. De er stabile og billige.

   • Stine

    nej det kommer der ik så mange hvalpe ud af;-) Vi må se om vi kan finde et sted som er næsten lige så godt når den tid kommer;-)

 • Susanne

  Hold da op, der må godt nok have været trafik på siden så. Skønne billeder! 🙂

  Jeg har også domæne hos One.com i flere år, heldigvis uden problemer 😉
  Jeg syns de gi’r god plads til en rimelig pris, når jeg sammenligner med and hosts

  • Mette

   Jeg har brugt dem i mange år uden de store problemer.

   Jeg har dog et par gange fået lukket min adgang. Første gang var denne fødsel. En anden gang kørte der et script, som jeg uvidende om generede en masse trafik. Det værste var, at deres support i sidste tilfælde ikke kunne fortælle hvorfor de lukkede mig ned, så jeg kunne rette op på problemet… heldigvis har jeg en Casper, som er et orakel udi den slags og han reddede min r** 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *