Sand mellem tæerne og 14716 skridt i det Aarhusianske

Poden var ved Gud ikke begejstret da feriedagen hos mor startede allerede kl. 6 med tur til stranden. Det var selvfølgelig hendes eget valg, men da vækkeuret ringede begyndte alligevel en del brok… sandet gjorde ondt mellem tæerne, vandet var koldt, tangen var ulækker osv. osv…

IMG_4852

Det er godt jeg kender hende. Hun kan, om nogen, piske en stemning op, så jeg vælger blot at grine af hende og hun måtte da også indrømme at turen var dejligt forfriskende.

IMG_4895

Efter morgenmaden og et bad kørte vi til Aarhus.

Desværre ikke i verdens bedste vejr, men vi søgte tilflugt i Bruuns Galleri og strøgets forretninger, når bygerne blev for kraftige.

IMG_4923

Vi havde parkeret Poloen ved Aros.

Jeg ville gerne så gerne se ‘Boy‘, men efter at have travet Aarhus tyndt var det ikke akkurat et besøg på kunstmuseum der trak og jeg ville altså ikke betale 2 x 100 kr. blot for at se den forvoksede dreng. Vi så ham i stedet tæt på fra vinduet. Her kunne vi på nært hold studere hudens levende overflade, blodårerne, antydning af kropsbehåring og de små sorte tånegle. Fra receptionen kunne vi se ham ovenfra og det var så dagens kulturelle indslag (:

IMG_4934

Ferien lakker snart mod enden.

Fredag er sidste rigtige feriedag og på mandag venter hverdagen.

SÅK.

Det eneste opløftende er, at min ‘blåøjede’ makker sidder på den anden side af skrivebordet – men det kan så til gengæld også redde selv den kedeligste arbejdsdag.

7 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Du har ret – det var en LP. Det kom jeg faktisk i tanke om, senere på dagen – men vidste at du ville korrigere 🙂
  …. Nå, men så godt at du fik den skønne gave. Har den naturligvis også på både vinyl og cd – og bliver aldrig træt af den/dem 🙂

 • Maj-Britt Vestersøe

  Du er bare så snus-fornuftig og klog – jobbet skal ikke med hjem i ferien.
  Ja, det ville være så godt, for den mandag er ulidelig – i hvert tilfælde for mig.

  Jeg ved ikke om du har bemærket det, men jeg er faktisk temmelig meget Larsen-fan 😉
  Det er du medårsag til – kan du huske, at du havde “Værsgo” på kassettebånd? Det bånd kan kun være blevet tyndslidt – vi hørte det konstant. Det har jeg tit tænkt på, og sendt dig mange “taknemmelige” tanker – godt du havde det bånd 🙂 🙂

  • Mette

   Det var nu en LP. Min alleraller første, som jeg fik af Boye Elimars forældre i konfirmationsgave. Jeg har den endnu 🙂

   Jeg elsker de numre på den plade og har den selvfølgelig i elektronisk form i dag 🙂

 • Maj-Britt Vestersøe

  Godt I havde en dejlig dag, trods morgenbrok 😉

  Kl 14.00 idag er jeg færdig med 1 arbejdsuge efter ferien. Fy for f….. – det er altid meget lidt sjovt. Så du får tanker herfra, weekenden vil sikkert også været præget af tankerne om mandag morgen, 1. dag burde jo forbydes 😉 😉

  • Mette

   Jeg har ikke skænket jobbet en eneste tanke i min ferie og jeg gider heller ikke før søndag aften, hvor hverdagen lige skal forberedes.

   Man burde gå på ferie en tirsdag eller onsdag så man også kunne starte midt i en uge… måske ville det gøre første arbejdsdag mere spiselig 🙂

  • Mette

   Jeg var vildt imponeret af huden som var fuldstændig som på en levende… du kunne se hans årer og de farvenuancer vi alle har i huden.

   Jeg gad godt have været helt tæt på, men han bliver sikkert siddende, så jeg får chancen igen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.