Endnu en ommer

Poden bestilte fint supermand hundetegn til Félix, som blev taget i brug den 22. juni. Hundene har kun halsbånd på når vi er ude, så det er vel en 2-3 timer om dagen i gennemsnit.

Allerede nu er farven forsvundet og hvad værre er… graveringen bag på er stort set ulæselig.

tegn-page

Jeg tænker, det er saltvandet, der er synderen (hans halsbånd er også ved at gå til af rust) men jeg har nu tænkt mig at sende det retur alligevel. Graveringen bør vel kunne holde til vejr og vind, når det skal sidde på en hund. Eller hvad?

Jeg lærte forresten et trick i dag med en magnet. Er metal magnetisk er det ikke rustfrit… er det ikke magnetisk er det rustfrit. Sådan mener jeg at have forstået det. Sjovt nok er Arabellas hundetegn magnetisk og dermed ikke rustfrit… hvorfor det så ikke har taget skade af flere års udsættelse for saltvand ved jeg ikke. Men det kan den rustfrie smed garanteret forklare mig engang.

Jeg har bestilt nyt hundetegn til Lillebror – magen til det Arabella har. Her loves livsvarig garanti på graveringen og selvom hendes efterhånden er temmelig ridset er det fortsat læsbart (og uden rust), selv efter utallige svømmeture.

2 Comments

    • Mette

      Det mener jeg afgjort også så de får det retur og så må vi se hvad de siger.

      Det er ikke fordi det er kostbart, men det kan det jo hurtigt blive, hvis det skal udskiftes en gang om måneden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.