Dyrt legetøj

Jeg har overdraget firmafotoklubbens GoPro kamera til næste låner – men har også allerede sat mig på listen til en uge mere senere.

Hvis I har fulgt med herinde, har I nok set, at der både kommet stillbilleder og video ud af lånet.

G0030171

Jeg benyttede midtugefridagen i går til at lave endnu en video på ryggen af Ninjaen. Denne gang forlængede jeg armen på ryggen af dyret en smule og det skulle vise sig at være en fejl.

Beslagene kunne ikke strammes tilstrækkeligt – jeg kunne ikke i hvert fald – og kameraet drattede hele tiden ned når hun rystede sig efter en tur i vandet.

Det er dyrt men sjovt legetøj – og jeg kunne sagtens se det brugt i mange andre sammenhænge end lige på ryggen af en Ninja (:

Og så er det så skide smart, at man kan styre det via af en app på telefonen, hvor man også kan se et preview af det kameraet viser.

IMG_2726

Det skal helt sikkert på min nice-to-have liste. Jeg har fundet et hos bikester.dk i ‘silver’ versionen, som er til at købe for penge.

Uden helt at vide det, tror jeg det er opløsningen, som er forskellen på Black Edition og Silver Edition (ret mig hvis jeg tager fejl) og da jeg formentlig kun skal bruge billeder og video i internet øjemed tænker jeg, at jeg sagtens kan nøjes med en lidt mindre opløsning.

Smut forbi bikester her

Men da jeg ikke har 2.500, at bruge på legetøj nøjes jeg dog foreløbig med at låne fotoklubbens (:

2 Comments

  • Annemette

    Jeg ved heller ikke hvad forskellen er udover prisen, men sikkert ikke noget der er prisforskellen værd 😉

    Vi har “kun” en Hero2 og den funker fino fino, så et brugt Hero2 kan måske findes til billige penge 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *