Fra glæde til frustration

Midt i glæden over og forventningen til en mulig familieforøgelse i starten af 2020 tog vi en rutchetur da vi til morgen fik oplyst at vores chef har fået nyt job og at afdelingen ved udgangen af måneden splittes op.

Jeg bliver så træt.

Nå, men jeg napper da bare den 7. chef på ca. samme antal år og håber ikke han også skal ind og kaste alt op i luften så vi efterfølgende får travlt med at samle stumperne.

2 Comments

 • Mette L

  Jeg skulle lige til at skrive ‘velkommen i klubben’, men så måtte jeg lige regne på det og forbi LinkedIn for at se, hvornår den første af mine chefer forlod stedet. Så jeg kan ikke strække mig til mere end 6 chefer på 11 år… Hvor de seneste 4 er inden for de sidste 2 år 🙁
  Og jeg er enig med dig I, at det ikke er sjovt. Sidste mand i rækken kommer 1/10. Jeg kender ham kun af navn og mærkesager, i vores lille land er der ikke mange, der kan komme ubeskrevne ind fra siden i mit fag, så muligvis kommer der også andre boller på suppen her, hvilket jeg ikke gider lige nu…

  • Mette

   Min kollega på en anden lokation havde truffet ham i går og fik et godt indtryk, men også en fornemmelse af, at vi nok ikke skulle forvente det store engagement i de sager vi slås med. Han er ansat i et af vores søsterselskaber og fornemmelsen er, at han kun har fået ansvaret for os fordi man ikke ellers aner hvor man skal placere os.

   Mon ikke han blot bliver én mere i rækken.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *