Morgen i Æblehuset

Når naboen holder havefest, er det en stor fordel kun, at have meget lidt hørelse på det ene øre… jeg lægger mig blot på den gode side og så kan jeg snildt sove mig fra tøsehvin og højrøstede mandsstemmer. Smart.

Nu er der helt stille derovre og jeg overvejer, om jeg ikke skulle starte min ‘nye’ plæneklipper. Nej, det kunne jeg aldrig finde på – og som sagt kunne jeg sagtens sove mig fra festen (:

I stedet gik Ninjaen og jeg en stille runde i haven og kiggede til ‘afgrøderne‘. Der sker noget hver eneste dag.

Æbletræets blomster er bristefærdige og jeg forventer, at der åbenbares stor skønhed, når det inden længe står med blomster over det hele.

I højbedet er persillen er endelig spiret… det har taget sin tid, men nu er det på vej.

Jordbærplanterne står med fine blomsterknopper. Planterne er af tre forskellige sorter og blomstrer derfor også på forskellig tid. Længst fremme er Sofies tre planter, som jeg arvede sammen med haven.

IMG_2236-vert

Jeg glæder mig til hjemmedyrkede jordbær… med fløde… eller måske dyppet i chokolade.

Nede i bunden af haven står en stor ribsbusk (siger mine FB venner), som bugner med bær. Til efteråret vil jeg plante solbær og hindbær dernede også og etablere en bærhave, som forhåbentlig kan passe sig selv og give bær til kager og marmelade.

Og så er der jo også rabarberne.

Og skvalderkålen… :-/

8 Comments

 • Alice M

  Hindbær kan du da nå endnu? De skal helst plantes om foråret hvis det er et sted der risikerer efterårsfrost..

  Vi har de lækreste efterårshindbær – det gode ved dem er at de går fri af orm. De er store og flotte fra august til midt oktober 🙂

 • Susling

  UHM! Det ser dejligt ud. Ville ønske, jeg havde plads til den slags også! Heldigvis har jeg flere franske altaner, som jeg har plantet fuld af krydderurter, så kan jeg få min lyst styret en lille bitte smule.

  • Mette

   Jeg har aldrig haft andet end en lille rækkehushave, så alt det her have halløj er nyt for mig – men jeg nyder det. Undtagen skvalderkålen som er lidt vel hurtigvoksende 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *