Færdig arbejde

Jeg har sagt god weekend til mine kolleger og den annoncen jeg har bakset med de sidste par aftener er sendt i færdig udgave. Bor du heroppe omkring vil du kunne se den i næste nummer af Limfjordsavisen (:

Jeg tænker, at jeg vil prøve den nye hundefoder forretningen er begyndt at føre. Introprisen på kr. 244,- for 15 kg. hundefoder er da helt okay, hvis den ellers har et ordentligt indhold.

annonce

Forude venter 4 dage, som jeg kan putte i nøjagtig hvad jeg gider.

Poden kommer på lørdag. Søndagens fødselsdagselskab skal forberedes. Vi kaster os bl.a. ud i Mette Blomsterbergs Hindbærlagkage, som i vores version bliver med skovbær.

Om den lykkes vil tiden vise – ingen af os er verdensmestre i et køkken – men vi prøver og mislykkes det, har vi heldigvis god tid til et besøg hos Hals bageren, som laver en aldeles lækker Othello lagkage (:

Fik jeg sagt, at jeg holder weekend nu? Og at den varer helt til tirsdag?

Det gjorde jeg vist 🙂

6 Comments

  • Maj-Britt Vestersøe

    Nu er det lørdag, håber du fortæller, hvordan det er gået med kagen 🙂
    Vi har lige spist Othello, uhm…. så hvis det går helt galt (mod alle mine forventninger)med Blomsterbergs, er det andet et rigitg skønt alternativ 😉

  • Annemette

    Det ser godt ud 🙂

    Ritig god weekend og god födselsdag, jeg er sikker pä jeres kage nok skal blive laekker, ellers er sädan en Othello jo heller ikke sä’en at si’e ski’e til 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *