Den bedste start på dagen

Herude høres intet andet end lydene af havet og fuglene…

IMG_1410-Edit

Jeg er tidligt ude. Solen er kun lige nået op over horisonten og sommerhusfolket er endnu ikke stået op. Revlerne har tydelige spor efter påskens invasion… det flyder til min irritation med poser, flasker og papir. Havde jeg haft en pose med var jeg nok gået i gang med oprydningen.

IMG_1428-Edit-vert

Det kunne nu ikke ødelægge glæden ved at kunne starte dagen herude.

Behøver jeg at sige at Ninjaen og jeg trives? Det gør jeg vist ikke.

9 Comments

 • nicole

  … når jeg blir budt indenfor hos dig og må læse med. ninjaen – den er da bare en snuskebasse. billederne er pragtfulde og jeg får altid smil på læberne.

  du er en af dem, som ka sige meget med få ord og samtidig åbne tænkeboxen hos os andre. men det jeg ka li bedst – at du følger dit hjerte og er tro overfor dig selv og prøver at gøre/give det bedste efter de givne omstændigheder. det er bestemt ikke altid en nem vej og er ikke i tvivl om, at det til tider “koster” dyrt på dig selv.

  når det så er skrevet, så bliver jeg nødt til at sige, at dit dejlige og friske humør, syn på livet og gå på mod – det og de andre ting tager jeg med mig.

  by the way – vores golden retriever hvalp er blevet mere end glad for oliver’s. fik du gaven sagde nemlig, at jeg havde set anbefalingen hos dig.

  hvis jeg boede nærmere, så ville jeg da være så fræk og invitere mig selv på en gåtur med ninjaen og dig.
  knus nicole

  • Mette

   Hej Nicole – og velkommen til 🙂

   Jeg er rigtig glad for at høre at du får noget positivt ud af at læse med her. Jeg gør mit bedste for at leve et ærligt liv… ærligt overfor mig selv… det giver nogle op og ned ture for det er ikke alle, der bryder sig om den ærlighed… men jeg prøver at finde det positive uanset.

   Jeg har desværre ikke hørt fra Olivers. Øv.

   Held og lykke med hvalpen 🙂

  • Mette

   Det var bestemt også en af grundene til, at jeg ikke var i tvivl da det her lille hus faldt ned i min turban.

 • Hanne

  Ah, jeg kan næsten mærke en kølig, frisk brise og høre fuglenes vingeslag.
  Så hvorfor dog ødelægge sådan et skønt sted med affald….?
  Det er utrolig dårligt at nogen ikke gider rydde op efter sig selv.
  Venlig hilsen Hanne

 • Lisbeth Fossum

  Kan godt forstå at I nyder det..:-)
  Men husk at fra i dag er det båndtvang på hunde på stranden, bare for at advare dig hvis du ikke var klar over det.
  Vi har en gang blevet skældt ud for at vore hunde var løse på stranden efter 1. april.
  Vi brugte meget Hals Mose til at lufte hundene når vi ikke kunne lufte dem på stranden.

  Fortsat god 2. påskedag fra Lisbeth

  • Mette

   Det er rigtigt Lisbeth, det havde jeg glemt – men det er begrænset hvor mange vi kunne genere der i vandkanten før 7 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *