Sidste mandag i ferien

Mikael Persbrandt stod præcis overfor sin debut på Dramaten og der er det med lydbøger, at de høres bedst i bilen, så i stedet for bare at køre hjem fra genbrugspladsen i Gandrup tog vi en spontan tur til Vesterhavet.

Jeg har gummistøvler og regnjakke i bilen, på forsædet lå kameraet og i buret bagi sad Bob.

Intet at betænke sig på.

Det er mandag og første skoledag… der var ikke et øje ved stranden og vi nød et par timers travetur.

Vi kører altid til det militære område ved Ejstrup – her er det min erfaring, at der er færrest mennesker, men risikoen er også at komme til en strand, som er lukket pga. militær øvelse.

Det var den ikke i dag – men enten bliver den det snart eller også har den lige været. Vi gik 3-4 kilometer mod nord og her var stranden fuldstændig renset for sten og en meget bred bane var tromlet så hårdt at en bil, der kom kørende ikke lavede spor. Jeg er næsten sikker på, at jeg gik på en landingsbane.

Behøver jeg at sige, at Bob nød turen?

Vandet ved Vesterhavet er for dybt og for vildt… men klitterne… han synes det er det fedeste.


Hjemme igen har jeg læst totredjedele af Som jeg husker det – det er fascinerende læsning. Jeg kunne ønske mig, at jeg var stærkere til svensk – han læser selv bogen op på sit modersmål og den stemme have jeg gerne lagt øre til en 10-11 timer.

2 Comments

  • Karin

    Så healende for både tanker og sjæl, med en travetur ved havet, At du og BobD så samtidig var “Palle alene i Verden” giver endnu mere indre ro.

    • Mette

      Vi vælger oftest at tage afsted på tidspunkter og i vejr som absolut ikke indbyder til strandtur netop for at kunne have stranden for os selv – og det lykkes som regel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *