Man bli’r så glad når solen skinner

Der ligger rent soltørret sengelinned på sengene… men det er da også det eneste jeg kan prale af, at have præsteret på den her søndag, hvor et (selvforskyldt) tungt hoved og for lidt søvn har præget dagen.

Pyt… man bli’r så glad når solen skinner (:

klemme

En lille kort uge venter forude inden påskeferien.

Vi er kun ganske få på job de tre dage før påske, men jeg tænker, at der også kun er ganske få kunder, der skal betjenes. Det er i hvert fald oplagt for de fleste at bruge deres sidste feriedag heromkring påsken. Jeg har kun en enkelt dag tilbage på kontoen og den er reserveret til min Podes fødselsdag midt i april.

Men mandag er først i morgen… nu er det tid at synke ned i sofaen sammen med svensk krimi inden turen går op i det velduftende sengetøj.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *