Kun måske

Man kunne måske forledes til at tro, at Ninjaen og jeg er rejst til Grønland… men det er vi altså ikke. Billedet er taget i dag ved Kattegat kysten.

IMG_2012-Edit

Vi gik længe, nød stilheden og den friske luft. Jeg havde et par ting, der skulle vendes – og ingen steder er bedre til den slags end derude ved a’hav.

Bla. har jeg fået et endnu et tilbud om et samarbejde med et firma, som skulle overvejes. Jeg ved ikke, hvad der er sket eller hvordan min mail adresse er dukket op… men to tilbud inden for en uge… lyder det ikke mere end blot tilfældigt?

Det mail jeg fik i dag lyder rigtigt interessant og jeg har foreløbig udbedt mig lidt mere information.

Udover ‘job’tilbuddet, ligger der også en overvejelse om en rejse og ulmer. Jeg har mest af alt lyst til at sige ja til oplevelsen, men mavefornemmelsen er ikke enig med mig… er vel lidt bange for at rode mig ud i noget, jeg ikke er parat til at gå ind i 100%.

Jeg kender nemlig mig selv godt nok til at vide, hvor nemt jeg har ved blive begejstret og sige ja – og hvor svært mit introverte jeg så har det, når aktiviteterne skal løbe af stablen…

Der er ikke ingenting jeg behøver at beslutte i dag, så indtil videre fastholder jeg mit: måske.

8 Comments

 • Annemette

  Det ser vildt ud deroppe i Hals 😉

  Jeg har ogsä fäet nogle tilbud via bloggen i denne uge, jeg takkede dog nej, men undrede mig over hvor de lige var “faldet” over mig henne 🙂

  …. og at taenke over tingene er aldrig en därlig ting 😉

 • Helle K.

  Tænk dig godt om – mht til rejsen – jeg kender det fra mig selv, det der med at sige “Jaaaahhhhh det lyder rigtig spændende og så skal jeg – og så kan jeg – og …” men så kommer jeg i tvivl jo nærmere tiden nærmer sig.

  • Mette

   Det er lige nøjagtig sådan jeg også er indrettet Helle. Jeg er heldigvis blevet klogere og ved idag langt bedre hvor mine grænser går.

 • Nola

  Hvilket skønt billede, super godt!
  Spændende med dine tilbud, og sjovt at det er lige i samme uge…. du er blevet opdaget 😉
  Det er altid godt at tage den tid du har behov for, så du har det godt med beslutningen. Måske en lang gåtur mere ville bringe dig videre 🙂
  God aften.

  • Mette

   Det er lidt for påfaldende til at være tilfældigt, tænker jeg. Men det er nu ligemeget, jeg kan heldigvis vælge til og fra som jeg ønsker… i alle livets forhold.

   Og lige nu er det: måske 🙂

   God aften til dig også.

   PS: billedet er kommet ud af iPhonen – typisk mig at have efterladt kameraet hjemme når himmel og hav er så spændende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *