Reklamer nej tak…

ReklamerNEJTak250Hmmm… jeg har fået en henvendelse fra et internetmarketingsfirma omkring annoncering på min blog.

Første indskydelse var en blank afvisning… men tænk hvis der nu ligger en guldgrube gemt her (hvilket der helt sikkert ikke gør). Jeg har bedt om yderligere oplysninger og så må vi se…

Jeg reklamerer glad og gerne for forretninger og firmaer, som jeg selv kan stå inde for – men åbne for annoncering sådan generelt… jeg ved skuette, hvad jeg skal mene!

Jeg har selv “adblock” aktiveret i min browser, har “reklamer Nej Tak” skilt på postkassen og spamfilter på indbakken fordi jeg ikke gider, at få stoppet reklamer ned i halsen… men er der penge i skidtet kan man vel godt være sådan lidt dobbeltmoralsk 😉

13 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Moral er godt – dobbeltmoral er dobbelt så godt 🙂 Ganske useriøs melding, men det slog mig lige……
  Hvis der er penge i det shit, så prøv det da. Du kan vel vælge det fra igen, eller?

 • Koh-I-Noor (Bettina)

  Det kender jeg godt. Det med dobbeltmoralen.
  Jeg gider f.eks. ikke gøre rent. Livet er bare for kort til den slags. Men hvis nogen vil betale mig for det, er det da ok… 😉

  Håber du får røven fuld af penge på projekt reklameblog på… Et øjeblik… 🙂

 • Helle K.

  Jeg bliver bare så skide irriteret på de der reklamer på div. blogs. Jeg fik også tilbuddet for et par år siden, men valgte dem fra – nu er jeg vist for uvirksom til at være interessant 🙂

  • Mette

   Jeg har det nøjagtig ligesådan Helle… jeg har bedt om et link til et eksempel på hvordan det kan se ud.

 • Nola

  Der sker jo ikke noget ved at få nærmere oplysninger, og skulle det være interessant… hvorfor ikke?! Det er jo “noget for noget”. Og så længe man ikke klistrer sin blog helt til, så det væsentlige bliver svært at finde, syntes jeg det er ok.
  Hvad jeg syntes er mere problematisk er dem som ikke selv aner hvad de reklamerer for! På en del af de danske blogs som jeg læser med på, viser en reklame på tysk fra firmaer som ligger her i Zürich?! Det er selvfølgelig fordi computeren “ser” hvor jeg er….. men jeg syntes (sgu) ærligt talt ikke at det er særligt smart for hende der sidder bag bloggen ikke at vide hvad hun reklamerer for.
  Desværre viser det også bare hvor kontrollerede vi er i denne cyber verden :-/

  Er spændt hvad de tilbyder dig.
  God mandag 🙂

  • Mette

   Netop den oplevelse har jeg også haft flere gange. Jeg har besøgt en forreting i UK f.eks. og det næste lange stykke tid popper der annoncer for denne forretning op på alverdens internet sider…

   Jeg afventer deres udspil før jeg gør mere – jeg gider nemlig heller ikke de blogs, der er plastrert i reklame… men derfor kan det jo være sjovt at se hvad de tilbyder 🙂

 • Anita

  Der kan godt være gode penge i det, men hvis det kun er pga. dem, så virker konceptet (på mig) som værende utroværdigt.

  Sidste år kunne jeg pludselig se, hvor mange bloggere Zalando havde kontaktet mhp. at få reklame – det poppede op med links på forskellige danske blogs. De havde også kontaktet mig og havde tilbudt mig 600 kr. (som en vouche) og jeg takkede pænt Nej. Det kunne have været en fin julegave, men alt i mig strittede, så nej. I øvrigt – 600 kr. for en reklame … hvor billigt kan man lige gøre det, tænker jeg?

  Omvendt reklamerer jeg glad og gerne for produkter, som jeg 120% kan stå inde for. Ligesom du også skriver om. Det er kun en fornøjelse at kunne tippe videre 🙂

  • Mette

   Reklame og troværdighed er vist ikke to forenelige størrelser uanset 🙂

   Jeg havde nu godt gidet reklamere for Zelano, hvis de havde foræret mig et par nye røjsere… jeg er en fattigrøv og har ikke råd til at sige nej til den slags. Troværdigt eller ej 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *