“Lotte… lille skiderik”

Min far roder med sine gamle smalfilm, lægger musik og tekster på og har det sjovt med det. Jeg havde et par stykker, jeg kunne supplere med, som jeg for længe længe siden havde digitaliseret. Kvaliteten er elendig, men sjove er de alligevel. For de medvirkende (:

Særligt begejstret er jeg for lydsporet. Min har har affotograferet dem (kan man sige det når det er levende billeder) fra de gamle smalfilm med et moderne videokamera og undervejs fuldstændigt glemt, at et sådan også optager lyd. Så ikke blot kan man høre smalfilmsapparatet karakteristiske snurren – men man kan også høre mine forældres kommentarer til filmene, deres diskussioner om hvem der er hvem, hvilket årstal vi var i Italien osv. osv.

Her er en lille smagsprøve… det er undertegnede med røde sløjfer i rottehalerne (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *