Gråt og vådt

Endelig faldt regnen også over Nordjylland. Ikke i store mængder endnu, men man kan vel håbe på noget helnats regn.

Haven trænger. Græsset er gult og bedene skriger på vand.

Naboen vander sin have i timevis hver aften – ressourcespild set fra min havebænk – så jeg vander kun krukker og højbede, resten må klare sig, som det nu bedst kan.

• • •

Arbejdsdagene er fortsat præget af, hvad vi hører på vandrørene – og det er ikke skide godt.

Jeg spurgte i dag på vores afdelingsmøde, om der var hold i de vedholdende rygter, men det blev benægtet… hvilket man kan undrer sig over. Jeg kunne acceptere et: ‘det kan/må jeg desværre ikke sige noget om på nuværende tidspunkt‘ – det andet er utroværdigt, da vi udmærket ved, at noget er i gærde.

Nåmen, det er nu engang sådan, at bekymringer ikke ændre på udfaldet… og selvom det er svært, så lader jeg dem fare.

4 Comments

 • Karin

  Her vågnede jeg op til regn, var ikke begyndt da jeg fandt dyner i går tirsdag.
  Allerede nu er ønskerne der, kan de bare komme om natten, og i rolig mængde, så planter og støv kan ligge sig 🙂

  • Mette

   DMI advarer om voldsomt regnvejr i Nordjylland – desværre der det ikke ud til at ramme Hals området. Vi kunne ellers godt bruge noget vand.

 • Mette L

  Ren udmelding er klart at foretrække. min ledelse har forsøgt. Men skred i svinget i går, hvor det blev meldt, at min afdeling skal deles ud på de tre andre, fordi min leders kontrakt udløber først. Men først fra 1/1, så de troede, de kunne vente med at sætte navne på fordelingen. Vi sagde fra i dag. Der skal navne på fordelingen nu, så vi kan få arbejdsro :/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *