Never say never og så på en fredag

never

Det kan man jo så tænke lidt over…

Mine ene makker er fortsat sygemeldt og den ‘blåøjede’ er gået på vinterferie. Det har efterladt mig helt alene ved roret. ØV. Det er sååå kedeligt, når der ingen er at pingponge med.

Men det er fredag. Arbejdsdagen slutter senest kl. 14 (senest sagde jeg) og det hører så absolut til i kategorien ‘opløftende’.

Jeg holder ikke ferie i næste uge, ikke så meget som en enklet dag… det lader jeg dem med de mindre og skolesøgende børn om.

Desuden er jeg jo sådan en mor med et barn, som er flyttet hjemmefra og kan derfor holde ferie når som helst.

Dele af familien i Hals er rejst til Malaysia. Til et fætter bryllup med flere hundrede omkring 2000 gæster – en begivenhed som fejres over flere dage på de kanter. Kæmpe oplevelse for store og små. Jeg er temmelig misundelig. Og dog… det er regntid i området med megahøj luftfugtighed og en temperatur, der ligger over de 30… jeg ville kvæles langsomt.

Jeg egner mig bedst til arktiske temperaturer – og bliver doven og ugidelig, så snart termometret sniger sig over 23-24.

Men brylluppet havde jeg gerne oplevet.

Glædelig fredag til jer, både her og i østen (:

2 Comments

 • Henny Stewart

  Jeg tror, jeg har det på samme måde med temperaturer. Måske er jeg lidt mere kritisk, for arktiske temperaturer bekommer mig heller ikke vel. Min komfortzone ligger fra 19-24 grader Celcius.

  Et malaysisk bryllup? Hvis det er noget lignende som et Acehnesisk bryllup, så er det meget farverigt.

  • Mette

   Jeg har set billederne fra forlovelsesfesten og jeg lover dig, at alene den var storslået.

   Jeg er sikker på, at det her bryllup kommer til at overgå alle ens vildeste fantasier – og jeg glæder mig til Sofie sommer hjem og aflægger referat 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *