Færdig

Dagens arbejdsplan var en smule ambitiøs… også for ambitiøs… ikke mindst fordi der også var indlagt et besøg i Bauhaus. Jeg skulle have en bøtte interiørmaling, men selvom jeg så 7 medarbejdere, som intet havde at lave – bortset fra at sludre – fik jeg ingen hjælp. I maleafdelingen var der nemlig kun en enkelt medarbejder og hun var tilsyneladende optaget. Da jeg havde stået der og glanet 20 minutter gik jeg.

Men jeg fik rawlplugs, skruer og ledning. Ved egen hjælp.

I IKEA fik jeg hurtigt hvad jeg kom efter. Og hos Skippervask i Klarup gik det lige så nemt. George havde mine tæpper klar og så fik jeg en kæmpe sjaskemåtte med i handlen.

Jeg er så klar som jeg kan blive. Det sidste der pakkes sammen er fjernsynet og computeren… der er jo håndbold lige om lidt.

IMG_0728-Edit

Det er sidste aften/nat på Tingbakken. Jeg har boet i kvarteret i 16 år – men det er ikke med vemod, at jeg lægger det bag mig. Jeg glæder mig nemlig helt vildt til at indtage mit lille nye hus.

Men jeg glæder mig også helt vildt til den her flytning er overstået, til der er pakket ud og til jeg har overdraget nøglerne til den gamle bolig. Det har trukket tænder ud og jeg er SÅ træt om aftenen, at jeg næsten ikke kan hænge sammen.

Det kan godt få mig til at tænke… hvad mon der egentlig blev af alle de handy mænd jeg kender??? Sjovt som de pludselig er blevet stille og usynlige!!!

Pyt, jeg har klaret det selv og så skylder jeg ikke nogen noget.

I morgen kl. 10 kommer min kollega Niels… han kører bilen og så er der hyret 4 af Nannas søde kammerater til at slæbe.

Niels er oven i købet selv i færd med både at bygge hus og flytte… og alligevel tager han sig tid til at hjælpe mig.

Dét er en god ven (:

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *