Jeg elsker…

Over hos Anne-Marie stødte jeg på en god øvelse; nemlig at lave en liste med ting, der giver glæde og opløfter hverdagen.

Jeg trænger til positiv tænkning efter gårsdagens sure opstød, så den øvelse kastede jeg mig over her til morgen.

Og der er heldigvis meget jeg elsker… her er hvad, der faldt mig først ind:

Nyvasket, soltørret sengetøj. Frisk brød med smør og banan. Duften af hundehvalp. Hele dage i nattøj. Traveture ved Vesterhavet. Brigdeblanding, særligt de chokoladeovertrukne rosiner. Snevejr. Skoven en forårsdag. December. Og jul. Sade og Søs Fenger. Matador og Downton Abbey. Kold mælk. Og ditto fadøl. Dimse Photoshop. Fotografere. Paris. Læbepomade. Blive budt velkommen hjem af en glad Ninja. Boller i karry. Brusebad. Kunst og Spaghetti sammen med Poden. Frost, solskin og knirkende sne under støvlerne. Svenske krimier. Uventede gestus. Og meget meget mere…

Det der gør mig glad i dag er, at jeg her i formiddag kan hente nøglen til mit nye hjem.

Poloen er fyldt til randen og så snart jeg har været i bad og luftet Ninjaen er jeg hende der er kørt.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *