Arrggggg

Der er kun ganske få ting i verden, der virkelig kan pisse mig af… en af dem er at vente.

Jeg haaader at vente.

I formiddag have jeg en aftale om hjælp til at pille min opvaskemaskine ud og og sætte køkkenets originale skab tilbage.

Jeg var forholdsvis tidligt oppe og gøre klar, for ‘formiddag’ er i min verden før 12.

Klokken er nu 16 og jeg venter fortsat. Og har ikke hørt en lyd om, hvorvidt jeg er blevet brændt af, om aftalen er udsat eller…

Det er ganske enkelt p**** irriterende.

Ikke mindst fordi, at der er blevet ringet fra Hals, at jeg kunne komme og hente en nøgle – men når jeg ikke ved om hjælpen dukker op, kan jeg ikke ret godt køre nogen steder :-/

Selvom det er en vennetjeneste synes jeg bare ikke, det er i orden!

15 Comments

 • hennystewart

  Nej, det er sgutte i orden. Værst er det, når såkaldte professionelle folk sætter en i den situation, men der kan man da i det mindste tillade sig at skælde ud. Det er lidt sværere med “vennetjenester”, hvis venskabet skal holdes. En raffineret hævn ville måske være på sin plads?

   • hennystewart

    Ja, evt. sammen med nogle få andre, som du så dækker bord til og serverer for. Men han får ikke noget, før de andre har spist en rum tid. Eller inviter ham til middag og undlad at være på det aftalte mødested. Den sidste kan man så ikke se effekten af, og det er jo en stor fejl ved en hævn. 😉

  • Mette

   Det var også sådan jeg tænkte… formiddag er mellem 9 og 12.

   Han virkede mut og ked af det, så måske er der en årsag til forsinkelsen, som jeg ikke kender til.

 • Maj-Britt Vestersøe

  Det kræver en virkelig god forklaring at brænde nogen af på den måde – tlf. er jo opfundet, så det bliver meget, meget svært at undskylde dén opførsel.
  Øv, sikke en træls dag for dig.

  • Mette

   Det har været en rigtig møgdag… for man går ikke rigtig i gang med noget andet, når man venter på noget/nogen (jeg gør i hvert fald ikke). Men nu er det klaret… omkring 12 timer forsinket. Og jeg takkede med et smil for hjælpen 🙂

 • Deborah

  Det er bare SLET ikke i orden. Man kan i det mindste ringe, hvis man er forhindret og du har ret – formiddag er før klokken 12. Hvor er det dårligt. Sådan noget bliver jeg også stikstjerne arrig over!

  • Mette

   Jeg har helt ondt i kæberne af bar irritation. Jeg håbe, atr jeg kan finde en passende grimasse når/hvis vedkommende dukker op. Det er nemlig ikke en, jeg har lyst til at være uvenner med.

   • Deborah

    Nu skal jeg jo ikke kunne sige, hvorfor du ikke vil være uvenner med vedkommende. Men hvis folk ikke har mere respekt for mig og min tid end som så, så ville jeg stille meget store spørgsmålstegn ved, om det var en ven, jeg havde lyst til at beholde! Jeg håber, du fik en kæmpe undskyldning, men det lyder ikke sådan….

 • Annemette

  Argh er helt med dig, jeg HADER när folk spilder min tid! Isaer i dag med alt den teknologi ved händen, sä kan man altid komme til at give besked hvis man er forsinket eller har udsat aftalen..

  Häber ikke du kommer til at vente forgaeves 🙁

  • Mette

   Jeg kunne have lavet så mange andre fornuftige ting, hvis der var givet besked… nu har jeg blot brugt dagen på at vente og blive mere og mere irriteret.

   Jeg har forsøgt at kontakte vedkommende, men får ingen svar.. ØV!

 • Dorthe Walsh

  Det er det helle ikke ! Det er virkelig også noget der kan få mit pis i kog. Jeg synes at det er så respektløs hvis man ikke overholder sine aftaler, eller kommer for sent til en aftale.
  Kan godt forstå du er sur.

  • Mette

   Det er i den grad respektløst. Der kan komme noget i vejen, så man enten ikke kan overholde en aftale eller kommer for sent… men så giver man squ besked!

   Jeg har fortsat ikke hørt en lyd, så jeg kommer ved til at klare opgaven selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *