En uge tilbage

Det har været en bidende kold men meget smuk lørdag. Ninjaen og jeg lagde forsigtig ud med en tur til fjorden og god tid til morgenkaffen inden jeg igen gik i flyttemode.

IMG_1836-Edit

Poden og kæresten har været på besøg. De har skruet vores senge fra hinanden, pillet benene af spisebordet og kørt affald til storskrald, så i den kommende uge, den sidste på Tingbakken, skal jeg sove på gulvet og spise ved sofabordet.

Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig til at komme på plads i mit nye hjem og vende tilbage til normale tilstande? Det gør jeg vist ikke.

Resten af lørdagen skal tilbringe på langs i sofaen med en god film i dvd’en. Jeg trænger i den grad.

 

14 Comments

  • Mette

   Jeg lover dig, at jeg glæder mig til det er ovre Karin. Jeg håber, at det varer mange år før jeg behøver flytte igen.

 • Koh-I-Noor (Bettina)

  Du har ikke fået nøglen til din nye bolig endnu, så du kan begynde at pakke ud der?
  Hvor er det godt, at du har de unge med til at hjælpe 🙂 Og supersmart med kassen med post-its på beslag og skruer 🙂

  • Mette

   Nøglen har jeg ikke fået endnu nej, men jeg håber, at jeg får den i løbet af ugen og så fylder jeg Poloen og begynder at køre ting op.

   Det er også Nannas venner der kommer og hjælper med flytningen – og så har jeg en god ven og kollega som kommer og kører flyttebilen. I øvrigt midt i han selv er travlt optaget med at bygge hus 🙂

 • hennystewart

  Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at være kommet på plads i dit nye hjem. Men nu til noget helt andet: For F**den, hvor er det et godt billede, du har her! Smukt!

 • Helle K.

  Jeg kan godt forstå, at du glæder dig helt vildt meget. Der er også noget helt specielt ved at tage sit nye sted i besiddelse, men det sker jo ikke før man flytter ind. God lørdag aften med hygge på langs.

  • Mette

   Det er altid dejligt at flytte.. ikke selve flytningen, men tiden efter hvor man skal indrette sig.

   Også god lørdag til dig 🙂

 • Rikke

  Pyha Mette. Ved hvordan det er, og jeg kan sagtens forstå du glæder dig som en vild til at få flyttet og komme i orden igen 🙂 Men altså ! Det er 2 måneder siden vi er flyttet ind, og i dag har jeg endnu engang stået på hovedet i flyttekasser. Kan ikke helt forstå vi ikke snart er i bund med de f…… kasser :-/
  Men lige om lidt holder jeg fyraften, og jeg tror sørme jeg følger dit eksempel 🙂

  God weekend til dig midt i dit flytterod 🙂

  • Mette

   Jeg er snart lige så træt som et helt alderdomshjem så jeg glæder mig til at få det ovestået.

   I dag fik vi taget et ordentligt ryk og i morgen tager jeg hadeopgaven: oprydningen i tøjskabet… jeg har udsat det længe nok :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.