Thethingaboutintroverts

Jeg har nævnt det før… jeg er helt klart overvejende introvert.

I modsætning til ekstroverte, som henter deres energi i samværet med andre, henter introverte deres energi hos sig selv.

Jeg har ofte følt mig anderledes og som yngre prøvede jeg med djævlens vold og magt, at være som de andre, altså de ekstroverte.

I de seneste år er jeg blevet meget mere bevidst om, at det er okay også at være som mig.

Jeg har lært at acceptere, at hvis jeg var i en social sammenhæng i går, har jeg brug for at hente energi før jeg igen magter at være i selskab. Og det er ikke fordi jeg ikke kan li’ mennesker, slet ikke… jeg interagerer bare ikke for interaktionens skyld.

Jeg har kun ganske få nære venner. Det er mennesker, jeg har kendt i årevis og som accepterer og respektere mig som den jeg er. Derfor blev jeg også ramt lige der, hvor det gør allermest ondt da der i sommer på ganske kort tid forsvandt to… men det er en helt anden historie.

Jeg fandt nedenstående på nettet, som meget godt illustrerer thethingaboutintroverts

11 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *