Fandens til rend

Bent stak hovedet ud og skændte på mig… han havde gæster til brunch og de kunne squ ikke koncentrere sig om at tale sammen med mig rendende forbi vinduerne både foran og bag huset (:

Jeg har været flittig. I haven. Ryddet op og smidt væk. Rendt frem og tilbage. Kørt til og fra med trillebøren og altså åbenbart været noget forstyrrende (:

Jeg skal have fundet en stor spand med låg til vildtfuglefodret… jeg tog nemlig en mus på fersk gerning nede i posen. De må bo ude i skuret, spise det der falder på jorden men her stopper gæstfriheden så også. Kan vi ikke blive enige om den aftale, så må jeg tage drastiske midler i brug. Nu er de advaret.

Både Ninjaen og jeg har inviteret gæster i aften. Der skal laves mad i mit køkken, drikkes vin, gnaves kødben og måske… hvem ved!

God november lørdag.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *