Point of no return

Vodskov er sagt op… og lejekontrakt på ‘Fattiggården’ er underskrevet.

Tilbage er blot at pakke og flytte.

Poden synes det er underligt. Hun kan ikke huske, at vi har boet andre steder, men forstår godt mine motiver for at bryde op.

Hvor længe hun bliver boende hjemme vides ikke. Sådan er det når de unger pludselig bliver voksne – og når nu lejligheden bød sig, ville jeg ikke sige nej, for at holde på hende et halvt år mere eller mindre.

Og så har vi jo en Polo, hun har et kørekort og Hals ligger 30 km fra Aalborg.

Hvor svært kan det være.

(jeg skal til “and” i huset om 14 dage… så skal jeg ‘snige’ mig til at tage et par billeder indefra, så I kan se hvor fint det er)

13 Comments

 • Anette B

  Rigtig hjerteligt tillykke Mette 😀

  Din nye lejekontrakt ligner (udseendet) den kontrakt jeg havde, da jeg boede i Viby Sj. – og derved håber jeg også at lighederne holder op… For jeg kæmper pt. for at få mine penge retur, men har meldt mig ind i Lejernes landsorganisation, og de har taget sagen…! Det håber jeg ikke du skal ud i… 😉 …

  Men flytning er bare noget der skal overstås, men så er det også rigtig dejligt… Mere tillykke 🙂

  • Mette

   Hej Anette B

   Det er vist en kontrakt man kan hente på nettet.

   Jeg skal hverken betale depositum eller forudbetale husleje, så jeg har ingen penge i klemme… sådan gør man i Nordjylland 🙂

   • Anette B

    Ja – det er sådan en man kan hente på nettet 😉

    Dejligt at man gør sådan i Nordjylland 😀 …det havde været rart, hvis det også havde været sådan gjorde her på Sjælland… Men det er det ikke 🙁 så jeg må desværre kæmpe for at få mine penge… Men Llo har taget sagen, og de siger at det er en klar sag, til min fordel… Men nu må jeg se, hvor meget tovtrækkeri jeg skal igennem for at få mine penge :-/

    Endnu et KÆMPE tillykke med huset… det ser SKØØØNT ud <3

  • Mette

   30 km ER langt i Nordjylland 🙂

   Det tager en del tid ad snørkelede veje at komme fra min bolig og ned til motorvejen…. fremover er jeg på hovedvejen med det samme, så selvom det er nogen flere kilometer , så tror jeg det tager max. 15 minutter mere.

   Ikke noget at hyle over 🙂

 • Johanne

  Åh, det bliver spændende!
  Glæder mig til at se mere af “residensen” 🙂 – det ser super ud udefra.
  Bare der var den slags huse (til at betale) her midt i København!

 • Maj-Britt Vestersøe

  Det er en ny start, og det tror jeg, er sundt engang imellem. Tænk at slippe for de underlige naboer m.fl der bor omkring dig – og så flytte til så lækkert et sted. Det kan kun blive godt.
  Det eneste, der kan bekymre mig, er køreturen til job i grimt vintervejr.

  • Mette

   Det bli’r godt – den eneste jeg er ked af at forlade er mekanikeren… mit livs handyman :). Men der er jo ingen der siger, at vi ikke kan blive ved med at ses selvom jeg flytter.

   Jeg har mulighed for at jobbe hjememfra, så hvis vejene er ufremkommelige kan jeg sagtens styre biksen hjemmefra 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *