Skal alle og enhver have lov til at drive apotek i Danmark?

I Vodskov har vi et fint håndkøbsudsalg. Receptpligtig medicin skal bestilles og sendes fra Nørresundby, hvorfra der er bud to gange om dagen. Det ved vi, der bor her. Det er ikke noget problem.

Jeg har kun en enkelt gang oplevet, at en bestilling fra lægehuset gik helt galt og jeg måtte rykke 3-4 gange og dermed vente en uge på et vigtigt præparat. Hvor den er gået galt aner jeg ikke, og det er i denne forbindelse egentligt også ligegyldigt.

Jeg har ikke nogen holdning til om apotekernes monopol skal brydes eller ej, ved ikke nok om det… men jeg har en holdning til Apotekerforeningens reklamekampagne… I låååve it (:

4 Comments

 • Rikke

  Kampagnen er skøn, og den give mange sjove kommentarer når man står i skranken. Dialogen er i hvert fald givet fri, og vi får en seriøs snak med kunderne. Selvfølgelig er tingene sat lidt på en spids, men det er jo ofte der man henter åbningerne, ikk ? 🙂
  Om monopolet skal afskaffes, det er der mange meninger om. Kan der skaffes en model så det ikke går så “skidt” som i Norge og Sverige, så er jeg bestemt åben for dialog. Men man skal ikke bryde et monopol, bare fordi det er der. Der skal løsningsforslag på bordet, og vel at mærke nogen der er realistiske.

  Håber øret har fået det bedre 🙂

  • Mette

   “På spidsen” er godt, når der skal skabes debat og jeg kunne se på deres website, at det er noget rigtig mange har en holdning til 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *