Apropos dyrevelfærd

Meget apropos mandagens indlæg omkring dyrevelfærd, så jeg tirsdag aften et indslag på TV Nord om en 20 årig fødselar… nemlig koen Sisse.

Ejeren Olav Vibild er i øvrigt uddannet landmand, men erkendte at det var hans hjerte for blødt til, så han arbejder nu i stedet som fotograf… men speciale i… ja, netop landbrugsdyr ved dyreskuer og lign. 🙂

6 Comments

 • Heidi

  Det der er karma på højt plan.

  Og han siger det helt rigtigt. Landbruget er et ofte rigtig hårdt sted. Især for dyreelskere.

  Gårsdagens indlæg om kasterering af smågrise, gav genlyd til mit inderste. For jeg har siddet i nøjagtig samme situation, samme sted men sikkert med en anden lære.

  Jeg hadede det ligeså meget som Poden gjorde og kunne aldrig finde på at gøre det igen. Heller ikke under tvang….

  Desværre bliver man lidt hårdere med tiden, på trods af jeg selv mener jeg er blød som smør med dyr. Men at passe forsøgsdyr i 16 år sætter helt sikkert også sit præg på en. Jeg håber dog at jeg stadig er dyrenes stemme og at de sætter pris på min omsorg. På trods

  Ps. sidder faktisk med tåre i øjenene over den ko. for hvor er det en sød historie

  • Mette

   Jeg ved godt, at man ikke kan have et kæledyrsforhold til 100 malkekøer eller smågrise… selvfølgelig kan man ikke det… jeg synes bare, at man har en forbandet pligt til, at sørge for at dyrene ikke lider unødigt. Og det kniber det vist med i det danske landbrug i dag.

   Med den smule kendskab jeg har til dig Heidi, så er jeg sikker på, at det ikke er tilfældet for dyr i din varetægt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.