Møllesøen

Vi kom lidt på afveje i dag, den rødhårede og jeg. Efter at have besøgt Jens ville vi gå en tur i storskoven. Altså Dronninglund Storskov for ikke-nordjyder (·:

Vi kom dog aldrig så langt, idet vi faldt over Øster Møllesø, som ligger i umiddelbar nærhed af slottet og kirken. Vandmøllen, som er fra det 16. århundrede, ligger der stadig og på sådan en smuk sommerdag er det simpelthen rendyrket idyl.

Lige ved siden af møllehuset ligger denne smukke bolig bare en spytklat fra søbredden. Her ville jeg bestemt ikke have problemer med at bo, men med den beliggenhed er jeg også ret sikker på, at der skal mere end en “teknisk konsulent” løn til.

Heldig er jeg, som bor kort tids kørsel herfra og kan gå tur omkring møllesøen så ofte jeg gider.

Det er en måned siden Jens blev begravet og stedet ser fortsat ud som om intet var hændt. Det er der sikkert en grund til. Jeg aner ikke, hvad der er “normalt”, men jeg synes squ, det er lidt underligt at gravstedet stadig er tomt, hvis jeg skal være ærlig.

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *