Uanset hvad der sker i morgen, har vi haft i dag

Overskriften er et citat fra bogen/filmen “One day” og var et af Jens’ yndlingscitater…

Dronninglund Kirke var fyldt til randen med blomster og mennesker, da vi i formiddag, alt alt for tidligt, sagde et uigenkaldeligt sidste farvel til Jens…

Linda, en af Jens’ nære veninder, hviskede til mig… Jens sidder lige nu et sted og siger: Jeg nåede dét, jeg kom efter.

Og det tror jeg på, for midt i alt det triste glæder jeg mig over at vide, at Jens evnede, at leve sine drømme ud… han var forbilledlig i sin insisteren på at gribe nuet fremfor at tænke og planlægge livet bort.

Jens var højt begavet, tænksom, underfundig og utrolig skarp i sine reflektioner over livet. Jeg har nydt godt af de verbale spark, kun han kunne slippe af sted med at gi’ mig. Kontante og skarpe… men altid velovervejede og varme.

Behøver jeg at sige, at jeg vil savne ham? Behøver jeg at sige, at vi er rigtig mange, der vil savne ham. Det gør jeg vist ikke.

“With your voice in my head … you will stay in my mind forever!” skriver hans bedste ven Martin… det er sådan det er!

God rejse min ven!

11 Comments

 • Lisbeth

  Kære Mette

  Dumpede ind på din blog gennem Jens’ ditto. Jeg kan konstatere, at vi har været i samme situation: Vi kendte Jens, men ikke det familiære og venskabelige habbengut – og han ikke vores. Jeg glæder mig over at læse dine bekrivelser af ham – og genkender dem. Han var bestemt et ualmindeligt menneske – og der kan kun lavet dårlige kopier over den læst. Hvor er det hamrende ærgerligt, at han ikke kunne hænge ud 30-40 år længere med sine dumsmarte, drilagtige, empatiske, indsigtsfulde kommentarer til os – og til livet i al almindelighed.

  God dag til dig 🙂

  De bedste hilsner
  Lisbeth

  • Mette

   Det er SÅ ærgerligt og jeg savner ham. Meget. Jeg venter hvert øjeblik, at han ringer eller på sin dumsmarte/provokerende facon kommentere på min FB eller blog…

   Jeg tænker, at hvis himlen skal på nettet, så er han manden, der kan gøre det og så hører vi fra ham en dag 🙂

   Indtil da bærer jeg ham i hjertet.

   God dag til dig også, Lisbeth.

   • Lisbeth

    Præcis Mette. Det ville han være mand for. Samtidig forestiller jeg mig, at han nok ikke ville verdenshistoriens nemmeste medarbejder oppe i det der Gud A/S. Mon ikke han ville skubbe til et par dogmer og sætte sit betragtelige ego op mod “direktøren” på øverste – det tror jeg. Men ved du hvad, måske ender det med det Larsenske bredbånd, og så hører vi helt sikkert fra Sallings trusseafdeling – himmelfilialen… 😀

    God solrig sommersøndag! 🙂

 • Monica

  Hor er det sørgerligt. Kiggede indimellem hans blog via dig, og kan forstå han var et særligt menneske.. Somme tider er livet uretfærdigt…

 • Maj-Britt Vestersøe

  “Den største sorg i verden her, er dog at miste den man har kær”………..
  Så sandt, så sandt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *