9 levende og 3 døde

Jeg har tidligere fået konstateret at Ninjaen bliver frygtelig urolig i blæsevejr. Eller det vil sige, blæsevejr i vores badeværelsesventilator. Efter vi har blokeret den, så vindens hylen er blevet dæmpet og vi husker at lukke badeværelsesdøren i blæsevejr har vi ikke haft de store problemer.

Imidlertid er der også andet, der forstyrrer damen.

Mandag morgen var klokken ikke mere en 4:30-5:00 før hun vækkede mig med højlydt stønnen. Det blæste ikke og jeg antog derfor, at hun trængte til at komme ud. Men det var ikke tilfældet.

Tilgengæld konstaterede jeg i løbet af morgenen, at der var to skovspurve fanget i ventilatoren. Igen.

Og til morgen havde så vi igen balladen. Hvor irriterende er det ikke lige.

Pusten og stønnen af Ninjaen klokken l*** og et stk. skovspurv i røret, som selv fandt vej ud i friheden.

Viceværten er kontaktet og ved lejlighed (når de har en lift i området) vil der blive sat et net over “skorstenen”.

Indtil da må jeg leve med fugle og en oversensitiv hund :-/

2 Comments

  • Monica

    Nårh.. sjovt med den der stønnen.. Bundy kommer også ind om natten og pruster hvis der er noget… så ignorerer vi ham det bedste vi har lært, hvorefter han som regel ronderer nogle gange og BOM lægger sig som et andet slagt… og sætter snorkemotoren højlydt igang… Jeg kan godt sove fra det ( syns det er lidt hyggeligt…) mens en anden en kan ikke… Sådan er der så meget..

    • Mette

      Jeg kan ikke sove fra den konstante halsen og Arabella stoppper ikke før jeg står op og går ned og lægger mig på sofaen :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.