Lille spejl på væggen der

Det store spejl var fremme og jeg tænker, at det er første gang Bob har set sig selv bortset fra utydelige glimt i en butiksrude.

Reaktionen udeblev ikke… han gødede, knurrede, løb til og fra og lignede en, der intet fattede. Det var helt synd, at der ikke var en at lege med sådan rigtigt, så jeg satte spejlet tilbage hvor det kom fra.

Jeg tog en lille video med mobilen – hvis ikke allerede du har set den kan du finde den på min Instagram profil. Mobilen forvrænger hans stemme en del – der er altså mere hanhund over ham end den hysteriske lyd, der er på videoen. Lidt i hvert fald.

One Comment

  • Karin

    Jeg nød din video på Instagram.
    Så er det en tanke fra en der ikke selv har haft hund, og derved en der er meget uvidende.
    Hvis nu spejlet altid stod fremme, og havde altid stået fremme. Vil en hund så forstå at det ikke er en legekammerat der gemmer sig der bag?
    Jeg har kun haft kat, vildsvin, lam og børn indendørs, eller der hvor spejlet var, i soveværelset. Og de med kat, vildsvin og lam er 25 år siden, derfor er hukommelsen lidt rusten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *