5 måneder

Solveig 5 måneder. I mormorstrikkede Teddy Pants. De er skide gode over en body. De er varme på de rigtige steder og kravler ikke hverken op eller ned. Gad vide om ikke hun kunne bruge flere af dem.

Lige nu bliver der ikke strikket noget. Jeg er stadig nedlagt af en gedigen forkølelse og orker absolut ingenting. Jeg har hovedpine, hoster, nyser og sover dårligt… og hvor kommer al den snot forresten fra? Jeg kan lige have pudset næsen og et øjeblik efter er der igen fyldt op.

5 Comments

 • Karin

  Tiden flyver afsted, og sikke en udvikling. Du og jeg der bor så tæt på guldet, når at se de meget små skridt, hvilket er så specielt, jeg ville ønske alle bedsteforældre, mormødre/fædre, farmødre/fædre måtte få samme oplevelse.

  Hjertelig tillykke med de 5 måneder kære Solveig. ❤️

 • Catarina

  Hvoer er hun altså bare kær og sikke mange dejlige udtryk hun har 😀
  De der Teddy Pants er da bare for lækre og når de så bare sidder som de skal, er det ekstra dejligt. Jeg er sikker på at hun sagtens kan bruger nogel flere 😉

  • Mette

   Vi talte som at hun bliver sådan lidt betuttet når hun bliver placeret foran kameraet – der bliver sjovere når jeg kan fotografere hende mens hun leger. Men nu hvor hun kan sidde op og gribe fat i kortet er der kommet lidt mere liv i billederne. Jeg forestiller mig vi sætter den op i en collage når vi når 1 års fotograferingen.

   Bukserne er lidt besværlig at strikke – mest fordi der skal samles masker op rundt i kanten og så kan jeg se at jeg har noteret mig, at jeg næste gang skal strikke knaphuller og ikke sætte tryklåse i som der er i opskriften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *